Mintha egy másik motoron ültem volna!

image001_01.jpg

Mintha egy másik motoron ültem volna!

A váltó simán és csöndesen kapcsolható, a motorból hallatszó mellékzörejek teljesen megszűntek, a fogyasztás 1 literrel lett kevesebb.

Köszönöm -Jani

A teljes vélemény olvasása

Könnyebben forog, jobb a kompresszió

image001.jpg

Frissen felújított motorban a 10000 kilométeres olajcsere alkalmával a Mathy Classikot választottam. Az első dolog amit kb 5-600km után megfigyeltem, hogy megemelkedett az alapjárat. Később figyelmes lettem arra is, hogy a legnagyobb hidegben is, több heti állás után könnyedén, erőlködés nélkül indul, sokkal jobb a kenés.

Cs. Dániel (w115 240D)

... érezhetően nagyobb erő jut az útra !!

trabi_05.jpg

Azt kell mondjam, hogy az alacsonyabb üzemanyag fogyasztás mellett egyenletesebben járnak motorjaim és érezhetően több erő jut az útra!!

Michael S., Iserlohn

Könnyen indut több hét után is

Eleinte kételkedtem, de munkába menet egy erősebb emelkedőn éreztem, hogy nem erőlködik a motor, sőt sík úton a végsebessége is megnőtt. Mindemellett hidegben és tőbb hét állás után is könnyedén beindul. (Piaggio Sfera 50)

Csabai D.

A Mathy engem meggyőzött, VFR-em csak Mathy-val megy!

moped_24.jpg

Nagy javulást nem vártam tőle, de a haza vezető úton egyszer csak feltűnt a tankolásnál, hogy a motorom kevesebbet evett, mint előtte. Egy literrel kevesebbet 100 km-en!

Christian T., Dresden

Fürgébb motorok

moped_23.jpg

Az észak-oroszországi és norvégiai utazásunk során leteszteltük a MATHY® adalékot a 20 éves BMW Enduro motorunkban. A motorkerékpárok fürgébbek, halkabbak és nyugodtabb járásúak lettek. Meggyőződésünk, hogy a MATHY® a legjobb útitárs!

Christian P., Blumenthal

MATHY®-Adalékok a gépeink teljesítményét növelik és minimalizálják a súrlódást. Segít az eredmények elérésében és csökkentik a költségeket.

moped_22.jpg

„MATHY®-Adalékok növelik gépeink teljesítményét és minimalizálják a súrlódást. Segít az eredmények elérésében és csökkentik a költségeket. Éppen a kiadások csökkentése a leginkább fontos egy privát team-nél!“

Rennteam Eilers, Wiesmoor

MATHY megmentette a motorom életét!

moped_21.jpg

A szerelő szerint az már egy motorkár, amikor az extrém felhígított olaj nem ken, és úgymond kimossa a csapágyazást a motorban.

Egy olajcsere után Mathy adalékkal úgy jár a motor, mintha soha a legkisebb károsodása sem lett volna.

Helmut K. Mitterndorf

A motor nyugodtabban jár, halkabb és a fogyasztás is csökkent!

bmw_05.jpg

Most éppen ennek a kisautónak a mutatója kereken 290.000 km-t mutat és abszolút top formában van. A következő napokban egy teljes olajcsere esedékes, természetesen Mathy-M-el. Az első 140.000 megtett kilométer után!

Heinz-Josef B., Gerolstein

A kenőképesség nem szakad meg és …

kaefer_06.jpg

A kenőképesség nem szakad meg és semmilyenen problémám nincsen a motorolajjal és magával az egész motorral. Sok kollegám először nem hitt nekem, de a x-edik motorkár után a legjobbra taníthattam meg őket!!

Enrico G. Unterpremstätten AT

A Mathy használata óta semmilyen javítás nem volt a motorban, váltóban, vízpumpán és hátsótengelyen!

old_benz_05.jpg

UI: A DB 190D 2.5 (1991) 100100km-rel került hozzám, és most 678 000 km van benne, kompressziója, mint az újnak, a fogyasztása (az üzemanyag-adalékukkal) 6.8 L/100km. Motorjárás, indíthatóság és olajnyomás akkor sem volt jobb, mint amikor megvettem.

Stefan A., Nürensdorf / CH

Már pár vevőnknek … tartósan segítettünk

mercedes_05.jpg

Mathy-F adalékot különösen rövid távú használathoz ajánljuk ügyfeleinknek, vagy ha a befecskendezők vagy injektorok (CDI) kopognak. Helmut S., Niederlassungsleiter Autohaus

SternPartner, Walsrode

A váltó kapcsol, mint a vaj

Minél többet vezetek, annál jobban lenyűgöznek a MATHY® termékek. A jármű nyugodtabban, könnyebben jár, a váltó mint a vaj úgy kapcsol. A benzinfogyasztás és az olajcserék is meggyőztek. Egy gazdagodás és megkönnyebbülés minden autóvezetőnek!

Karlheinz H., Kaufering

Zsír hosszú élettartammal

A G zsírt a vízállósága is megkülönbözteti a konkurenseitől. Miután többször átgázoltunk a vízen, még mindig volt egy vékony filmrétegű zsír a függőcsapszeg menetén. Ilyen hosszú távú hatást azelőtt még soha nem tapasztaltam.

Roland E., Kerpen

Nincs csöpögés a főtengely szimmeringnél

old_bus_05.jpg

A MATHY® DropStop óta nincs több csöpögés a főtengely szimmeringnél.

Heiko T., Wolfsburg

Az autó minden eső után csillogó és tényleg szuper

vw-bus_05.jpg

A Tec 12 azonnal leteszteltem a motorháztetőn. Őszintén mondom, hogy lenyűgözött. Egy nappal később az egész Bullyt csillogóvá tettem (beleértve az üvegeket is), és van egy nagyon enyhe csiszoló hatása is, amit a pirosra színeződött rongyból tudtam megállapítani (UNI lakk), ami természetesen az apró karcokat azonnal eltüntette. Készítettem néhány felvételt, hogy rögzítsem az eredményt.

Andeas B.Krombac